Son Dakika

DERNEK'TEN ANLAMLI YEMEK

DERNEK'TEN ANLAMLI YEMEK

DERNEK'TEN ANLAMLI YEMEK


               Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliği, Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafede, baroya bağlı 80 avukat ile bir araya geldi. 50 yıldır Elbistan’da avukatlığın yanı sıra Elbistan Baro Temsilciliği yapan ve “Mesleğin Ustası” yakıştırması yapılan Av. Şırahbil Ketizmen’e gösterilen özel ilgi ve saygı sunum bölümü buluşmanın en anlamlı anını oluşturdu.kahramanhaber.com Elbistan Baro Temsilcisi Av. Mehmet Kılıç, bölgede görev yapan tüm avukatlarla bir araya gelmenin mutluluğu içinde olduklarını ifade etti.

                Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafe, Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilciliğinde aktif görev yapan 80 avukatı ağırladı. Kahramanmaraş Borusu Elbistan Temsilcisi Av. Mehmet Kılıç’ın kusursuz ev sahipliği yaptığı birliktelik akşamında, Baro Eski Temsilcileri Şırahbil Ketizmen, Doğan Aslan ve Mevlüt Kurt’un yanı sıra 80 avukat eşleri ve aileleri ile yer aldı.

                 Adli Yargı ve Türk Adaletinin içinde savunma hakkını temsil eden, meşakkatli ve zor bir misyonu üstlenen avukatların bir araya gelişini değerlendiren Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilcisi Mehmet Kılıç, “Saygıdeğer avukat meslektaşlarımızla birlikte bir araya gelmenin, birlikte olmanın mutluluğu içindeyiz. kahramanhaber.com Türk Adaletinin tecelli etmesine katkı sağlayan ve savunmanın kutsallığı yönünde mesleklerini en iyi şekilde icra etmeye çalışan meslektaşlarımızla, dönemin yorgunluğunu, stresini atarken bir yandan da geleneksel buluşmanın ve bir arada olmanın güzelliğini yaşıyoruz” sözleri ile duygularını ifade etti.

                Deneyimli ve genç avukatların eşleri ve aileleri ile birlikte gerçekleştirdiği anlamlı buluşmanın en önemli özel anı ise Elbistan’ın avukatlık mesleğinde simge ve örmek kişi olarak tanınan 83 yaşındaki Baro Eski Temsilcisi ve yarım asırlık avukatlık görevinde bulunan Şirahbil Ketizmen’e gösterilen ilgi ve saygı anı oldu. kahramanhaber.com Tüm avukatlar Şirahbil Ketizmen’e saygıda kusur etmezken, mesleklerinin duayenine yakışan saygıyı göstererek, günün anısına Elbistan Gündem Haber Gazetesi objektifine yakışa pozu vererek, yaşanan değeri adeta ölümsüzleştirdiler.

kahramanmaraş belediyesi, kahramanmaraş haber, haber 46, maraş haber, kahramanmaraş belediye haberleri, maraş haberleri, kahramanmaraş, kahramanmaraş ekonomisi, kahramanmaraş nöbetci eczaneler, son dakika kahramanmaraş, kahramanmaraşta kaza, kahramanmaraş akp, kahramanmaraş chp, kahramanmaraş mhp, kahramanmaraş valiliği, maraş, elbistan, elbistan haber, kahramanmaraş ilçeleri, kahramanmaraş ilçe haberleri, pazarcık haber, maraş son dakika, aksu turizm, lüks kahraanmaraş, kahramanmaraş hava durumu, kahramanmaraşta cinayet, kahramanmaraşta olay, maraşta siyaset, maraşta cinayet, maraşta olay, oniki şubat belediyesi, dulkadiroğlu belediyesi, kahramanmaraş büyükşehir belediyesi, kahramanmaraşspor, kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi, ksü, ksü haber, kahraman radyo, kahraman tv, kahramanmaraş radyo, maraş radyoları, maraş 46, 46 maraş, yedi güzel adam, kahramanmaraş lisesi, kahramanmaraş belediye başkanı, kahramanmaraş milletvekilleri, kahramanmaraş valiliği, kahramanmaraşta karışıklık, kahramanmaraşta açılış, maraş sektör, kahramanmaraş dondurması, kahramanhaber, kahramankent, maraşspor, maraştan son dakika, maraş siyaset, maraş sektör, maraş dondurmma, maraş siyset, maraş belediyesi, maraş son dakika haberleri, aksu tv, Kahramanmaraş güncel,  haberleri Kahramanmaraş güncel haber,  Kahramanmaraş siyaset haberleri, maraş ulusal haberleri, Kahramanmaraş ulusal haberleri, maraş ulusal haberleri, Kahramanmaraş fotoğrafları, maraş fotoğrafları, Kahramanmaraş eğitim, maraş eğitim, maraşta eğitim, Kahramanmaraş ekonomi, maraş ekonomi, Kahramanmaraş yerel haberleri, maraş yerel haberleri,  Kahramanmaraş yazarları, maraş yazarları, Kahramanmaraş güncel haberleri, maraş güncel haberleri,

DERNEK'TEN ANLAMLI YEMEK
  • Disqus'la Yorum Yap
  • Facebook'la Yorum Yap
Top