Son Dakika

DEDEOGLUNDAN TORBA ELEŞTİRİSİ

DEDEOGLUNDAN TORBA ELEŞTİRİSİ

MİLLETVEKİLİ MESUT DEDEOGLUNDAN TORBA

 YASAYA ELEŞTİRİ


Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Soma’da hayatını kaybeden maden şehitlerimize ve taşeron işçilerine yeni haklar kazandırmak amacıyla hazırlanan torba yasanın içinde vatandaşların aleyhine düzenlemeler bulunduğunu söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, vatandaşların aleyhine olan bu düzenlemelerin torba yasadan geri çekilmesi gerektiğine işaret ederek,” Madenciler ve taşeron işçiler için yapılan çalışmaları fırsat bilen Hükûmet, muhalefetin de sesine kulak tıkayarak torba yasanın içine vatandaşın aleyhine çalışmalar eklemiştir.kahramanhaber.com Hükûmet, vatandaşın aleyhine kanunları millete dayatmaya çalışmaktadır. Buna göre, bazı alanlarda yeni haklar getiren Hükûmet, bazı alanlarda da mevcut kazanılmış hakları elden almaktadır. Torba yasa ile mahkeme kararı olsa dahi kamu görevlilerinin eski görevlerine dönmelerinin önü kesilmektedir. Bu düzenleme ile 3 milyon memurun iş güvencesi ve buna bağlı olarak yargı güvencesi ellerinden alınmıştır.kahramanhaber.com 17 ve 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun sonrası görevden alınan memurlar bu yasa sonrası, ellerinde mahkeme kararı dahi olsa eski görevlerine geri dönemeyeceklerdir.” dedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, böyle bir düzenlemenin kabul edilmesinin mümkün olmadığını hatırlatarak, hiçbir demokratik ülkede böyle bir düzenlemenin olmadığını vurguladı. Demokratik ülkelerde yargı bağımsızlığı olduğuna da dikkat çeken MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yargı kararları kesindir ve uygulanır niteliktedir. Kişiye ve kuruma göre yargı asla olmamalıdır. Hukukun üstünlüğü yerine, üstünlerin hukuku uygulanmak istenmektedir. Buradan Hükûmeti uyarıyoruz: Bu düzenleme hukuka da, insan haklarına da aykırı bir düzenlemedir.kahramanhaber.com Hükûmet bu düzenlemeden derhâl vazgeçmelidir. Memurların kazanılmış hakları kendilerine tekrar iade edilmelidir.

kahramanmaraş belediyesi, kahramanmaraş haber, haber 46, maraş haber, kahramanmaraş belediye haberleri, maraş haberleri, kahramanmaraş, kahramanmaraş ekonomisi, kahramanmaraş nöbetci eczaneler, son dakika kahramanmaraş, kahramanmaraşta kaza, kahramanmaraş akp, kahramanmaraş chp, kahramanmaraş mhp, kahramanmaraş valiliği, maraş, elbistan, elbistan haber, kahramanmaraş ilçeleri, kahramanmaraş ilçe haberleri, pazarcık haber, maraş son dakika, aksu turizm, lüks kahraanmaraş, kahramanmaraş hava durumu, kahramanmaraşta cinayet, kahramanmaraşta olay, maraşta siyaset, maraşta cinayet, maraşta olay, oniki şubat belediyesi, dulkadiroğlu belediyesi, kahramanmaraş büyükşehir belediyesi, kahramanmaraşspor, kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi, ksü, ksü haber, kahraman radyo, kahraman tv, kahramanmaraş radyo, maraş radyoları, maraş 46, 46 maraş, yedi güzel adam, kahramanmaraş lisesi, kahramanmaraş belediye başkanı, kahramanmaraş milletvekilleri, kahramanmaraş valiliği, kahramanmaraşta karışıklık, kahramanmaraşta açılış, maraş sektör, kahramanmaraş dondurması, kahramanhaber, kahramankent, maraşspor, maraştan son dakika, maraş siyaset, maraş sektör, maraş dondurmma, maraş siyset, maraş belediyesi, maraş son dakika haberleri, aksu tv, Kahramanmaraş güncel,  haberleri Kahramanmaraş güncel haber,  Kahramanmaraş siyaset haberleri, maraş ulusal haberleri, Kahramanmaraş ulusal haberleri, maraş ulusal haberleri, Kahramanmaraş fotoğrafları, maraş fotoğrafları, Kahramanmaraş eğitim, maraş eğitim, maraşta eğitim, Kahramanmaraş ekonomi, maraş ekonomi, Kahramanmaraş yerel haberleri, maraş yerel haberleri,  Kahramanmaraş yazarları, maraş yazarları, Kahramanmaraş güncel haberleri, maraş güncel haberleri,

DEDEOGLUNDAN TORBA ELEŞTİRİSİ
  • Disqus'la Yorum Yap
  • Facebook'la Yorum Yap
Top