Son Dakika

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA’DA RAMAZAN

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA’DA RAMAZAN

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA’DA RAMAZAN DOPDOLU

 GEÇTİ


Dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini bölge halkının ayağına getiren Kahramanmaraş Piazza’nın Ramazan etkinlikleri, izleyenleri yıllar öncesinin Ramazan eğlencelerine götürdü. kahramanhaber.com Bir ay boyunca süren ve her yaş grubuna hitap eden etkinliklerde herkes mutlu oldu.

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetimi, Ramazan'ın manevi huzuru ve paylaşımın verdiği mutluluğu yaşamak amacıyla, kent protokolü, basın mensupları ve iş ortaklarına özel iftar yemekleri düzenledi.

Fasıl ekibi, AVM'nin etkinlik alanları ve terasında kurulan platformda günün sevilen şarkıları ile eğlendirirken nostaljik şarkılarla da dinleyenleri yıllar öncesine götürdü. kahramanhaber.com Üzerinden uzun yıllar geçse de dillerden düşmeyen şarkılar, iftara ayrı bir coşku kattı. AVM ziyaretçileri, hem aileleri ya da dostlarıyla iftar yaparken zaman zaman da seslendirilen şarkılara eşlik ettiler.

Kültürel değerlerimize ilgi duyanlara da hitap eden Piazza, semazen gösterileri ile ziyaretçilerine duygu yüklü anlar yaşattı. Türk ve İslam tarihinin yapı taşlarından biri olan ve kainatın oluşumunu, insanın dirilişini, Allah sevgisi simgeleyen Sema gösterisi izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Türk gölge oyununun temsilcileri Hacivat ve Karagöz, izleyicilerden büyük alkış aldı. Eğlencesi en bol alışveriş merkezi olan Kahramanmaraş Piazza’da, Ramazan şenlikleri kapsamında buluşan Hacivat ve Karagöz’ü izleyenler hem eğlendiler hem de eski Ramazanları hatırlayarak, özlem giderdiler.

Her yaş gurubundan ziyaretçilerini Ramazan etkinliklerinde buluşturan Piazza, küçük ziyaretçilerine de renkli etkinlikler sundu. ‘Deney bilim show’ etkinliğinde bir araya gelen minikler, birbirinden ilginç deneylerle eğlenerek öğrendi. kahramanhaber.com Eski Ramazan geleneklerini günümüze taşıyan etkinlikler kapsamında, Çocuk Kulübü'nde geleneksel el sanatları da yaşatıldı. AVM’nin minik ziyaretçileri Osmanlı Fesi yapımında bir araya gelerek el becerilerini geliştirdiler.

Osmanlı döneminde Yeniçeri Askeri Bandosu olarak bilinen mehter takımı da Ramazan için Piazza’daydı.  kahramanhaber.com Geleneksel Osmanlı kostümleri içerisindeki Mehteran Grubu üyeleri AVM girişinde, buz pistinde, yemek katı terasında çaldıkları Osmanlı marşları ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldular.

kahramanmaraş belediyesi, kahramanmaraş haber, haber 46, maraş haber, kahramanmaraş belediye haberleri, maraş haberleri, kahramanmaraş, kahramanmaraş ekonomisi, kahramanmaraş nöbetci eczaneler, son dakika kahramanmaraş, kahramanmaraşta kaza, kahramanmaraş akp, kahramanmaraş chp, kahramanmaraş mhp, kahramanmaraş valiliği, maraş, elbistan, elbistan haber, kahramanmaraş ilçeleri, kahramanmaraş ilçe haberleri, pazarcık haber, maraş son dakika, aksu turizm, lüks kahraanmaraş, kahramanmaraş hava durumu, kahramanmaraşta cinayet, kahramanmaraşta olay, maraşta siyaset, maraşta cinayet, maraşta olay, oniki şubat belediyesi, dulkadiroğlu belediyesi, kahramanmaraş büyükşehir belediyesi, kahramanmaraşspor, kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi, ksü, ksü haber, kahraman radyo, kahraman tv, kahramanmaraş radyo, maraş radyoları, maraş 46, 46 maraş, yedi güzel adam, kahramanmaraş lisesi, kahramanmaraş belediye başkanı, kahramanmaraş milletvekilleri, kahramanmaraş valiliği, kahramanmaraşta karışıklık, kahramanmaraşta açılış, maraş sektör, kahramanmaraş dondurması, kahramanhaber, kahramankent, maraşspor, maraştan son dakika, maraş siyaset, maraş sektör, maraş dondurmma, maraş siyset, maraş belediyesi, maraş son dakika haberleri, aksu tv, Kahramanmaraş güncel,  haberleri Kahramanmaraş güncel haber,  Kahramanmaraş siyaset haberleri, maraş ulusal haberleri, Kahramanmaraş ulusal haberleri, maraş ulusal haberleri, Kahramanmaraş fotoğrafları, maraş fotoğrafları, Kahramanmaraş eğitim, maraş eğitim, maraşta eğitim, Kahramanmaraş ekonomi, maraş ekonomi, Kahramanmaraş yerel haberleri, maraş yerel haberleri,  Kahramanmaraş yazarları, maraş yazarları, Kahramanmaraş güncel haberleri, maraş güncel haberleri,

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA’DA RAMAZAN
  • Disqus'la Yorum Yap
  • Facebook'la Yorum Yap
Top